Gázos lufira kötözött horogkeresztes zászló röpködött kedden délben a Nyugatinál

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Olvasónk, Gergő kedden ebédidőben videózott le egy, a Nyugati pályaudvar főbejáratánál lebegő horogkeresztes zászlót, az élményről így számolt be:

"12:47, Nyugati főbejárat. Éppen a prágai Rammstein koncertre indultunk a Nyugati pályaudvarról, rántotthúsos szendvicsünk vásárlása után lettünk figyelmesek a jelenségre. Talán náci gyereknap? Ázsiai ünnep?"

Nekem őszintén szólva elképzelésem sincs, mi lehet ez. Ha tudod vagy sejted, kérlek írd meg a szilyl KUKAC 444.hu címre, LUFI subjecttel!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.