Vajna Tímea a földön fetrengve árulja a Lamborghinijét

januárban elhunyt filmproducer, Andy Vajna özvegye márciusban kezdte el árulni a Lamborghini Huracan Spyderét, a kabriót felszereltségtől függően 50-80 millió forintnyi dollárért lehet újonnan megvenni az Egyesült Államokban.

Vajna Tímea most két fotóval tolta meg a nem hivatalos hirdetését az Instagramon, a második képen a földön fetreng. „nagyon fáj a szívem érte, hogy el kell adni…” – írta.

Forrás: Vaja Tímea/Instagram

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.