Vajna Tímea a földön fetrengve árulja a Lamborghinijét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

januárban elhunyt filmproducer, Andy Vajna özvegye márciusban kezdte el árulni a Lamborghini Huracan Spyderét, a kabriót felszereltségtől függően 50-80 millió forintnyi dollárért lehet újonnan megvenni az Egyesült Államokban.

Vajna Tímea most két fotóval tolta meg a nem hivatalos hirdetését az Instagramon, a második képen a földön fetreng. „nagyon fáj a szívem érte, hogy el kell adni…” – írta.

Forrás: Vaja Tímea/Instagram

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.