Egyelőre zárva marad Bige László gyára

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Fellebbezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, így tovább nyúlik az üzletember ügy - írja a Népszava

Korábban a Debreceni Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság a Bige Holding Kft.-nek kedvező végzést hozott, ez ellen fellebbezett a katasztrófavédelem. Most nyolc napig a felperes tehet észrevételeket, aztán átküldik az aktát a másodfokon eljáró Fővárosi Törvényszékhez.

A Népszava megkereste a  katasztrófavédelmet, azonban nem válaszoltak, ugyanakkor a fellebbezés tényét mások is megerősítették a lapnak. A gyors döntést hátráltatja a június 15-től augusztus 20-ig tartó ítélkezési szünet. Ez a határidőkbe nem számít bele – közölte korábban a lappal a Fővárosi Törvényszék. A Bige Holding ugyanakkor soron kívüli, a bírósági szünet alatti döntést kér a másodfokú bíróságtól.

A Bige Holding Kft. szolnoki műtrágyagyárának működési engedélyét azért függesztette fel június első napjaiban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, mert ismételten hiányosságokat tártak fel az üzemben, emiatt ott a biztonságos működés feltételeit nem tartották adottnak - nyilatkozta korábban az MTI-nek a katasztrófavédelem.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.