Kamu volt a petárdás dróntámadás, csak egy influencer influencerkedett már megint

2019 július 18., csütörtök 12:32
69

Rengetegen osztottak meg az elmúlt két napban egy látványos videót, amin az látható, amint egy dühös brazil szomszéd igazán XXI. századi módon áll bosszút a túl hangosan partizó szomszédain, amennyiben egy petárdákkal felfegyverzett drónt küld rájuk, tömegpánikot kiváltva. 

A minden létező platformon terjedő videóval az az egyetlen probléma, ha ez annak minősíthető egyáltalán, hogy kamu. Egész pontosan megrendezett jelenetről van szó, amit egy brazil Instagram-híresség, a kétmillió követővel bíró Lucas Albert posztolt ki még múlt vasárnap, azzal a szöveggel, hogy a barátai nem hívták meg egy utcai barbecue-buliba, amiért ő így állt bosszút.

Az elszabadult megosztáshullámot látva Lucas Albert kedden olyan instasztorit posztolt, amiben már olyan feliratok utaltak a híressé vált posztjára, mint a “fake news”, illetve azt is kiírta, hogy “csak a barátaimmal viccelődtünk”.

Ez azonban természetesen jóval kevesebb emberhez jutott el, mint a megosztott videó, úgyhogy a cucc továbbra is tempósan terjed, aminek csak az vet véget, hogy ha igaz lenne, akkor sem érdekelne senkit pár napon túl. (via 10daily)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt