A fideszes Boldog István már egy éve letette a Pride betiltásáról szóló törvényjavaslatát, de a frakción elakadt

POLITIKA
2019 július 19., 16:01
comments 178

"Az a helyzet, hogy a frakciómnak már több mint egy éve letettem egy módosító javaslatot erre," válaszolta a fideszes Boldog István online fogadóóráján arra a kérdésre, hogy mikor tesz lesz egy konkrét törvényjavaslatot a Budapesti Pride betiltására. 

"Úgy, ahogy egy dohányboltba nem mehet be egy gyermek, és ahogy dohányreklámokat sem láthat egy gyermek, (..) úgy azt gondolom, pontosan ilyen alapon (..),"

vázolta a benyújtott tervezetét a képviselő. Boldog hozzátette: rég előkészítette a szöveget, le is adta a frakciónak, 

"reményeim szerint előbb-utóbb ebből lesz egy olyan törvényjavaslat, amivel meg tudjuk védeni a gyermekeinket."

link Forrás

Boldog István a Pride előtti napokban a parlamentben is felszólalt az ügyben, illetve Facebook-oldalán is követelte a betiltást.

Az országgyűlési képviselő online fogadóóráján többek közt még az alábbi spontán kérdésekre válaszolt szakadatlan:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.