Az emberiség történetének eddigi legnyugtalanítóbb fejleménye nem a feltartóztathatatlan klímakatasztrófa, hanem az egyszerre élőszereplős ÉS animációs Macskák film előzetese egyenesen a Pokolból

a hetedik művészet
2019 július 19., 09:28

A szüleim gyerekkoromban sok Andrew Lloyd Webber musicalt hallgattak otthon, de sosem gondoltam, hogy valaha édes nosztalgiával gondolok majd vissza a vasárnap délután harsogó Sunset Boulevardra, egészen míg ma délelőtt meg nem néztem az új, egyszerre élőszereplős és animációs Macskák film előzetesét.

A filmet a jelenlegi tervek szerint idén december 20-án fogják bemutatni, de erre abban az értelemben nem vennék mérget, hogy az előzetesre adott mai reakciók alapján előbb tör ki a Föld valamennyi kontinensére kiterjedő erőszakos világlázadás, mint hogy ezt a dolgot ártatlan emberek előtt levetítsék.

Mielőtt folytatnám, esetleg nézzék meg a trailert, amiben

  • a legnagyobb világsztárok, mint Taylor Swift, Judy Dench és Idris Elba arcát tették
  • ilyen félig animált,
  • emberszabású,
  • néha csak saját szőrükben,
  • néha szőrmebundában,
  • néha ruhában ábrázolt,
  • egyes női (nőstény?) szereplők esetében emberi mellekkel rendelkező
  • horrormacskák testére.
link Forrás

A Guardian össze is gyűjtött néhány reakciót, ezek alapján is úgy tűnik, hogy a film készítői valamilyen veszedelmes dolgot szabadítottak el.

link Forrás

(Kinek kell szólni az ilyen rémség miatt? Egy papnak?)

link Forrás

(Szánalmas a macskám, hogy nincs ilyen melle.)

link Forrás
link Forrás

(Még szerencse, hogy Grumpy cat ezt már nem élhette meg.)

Ezen kívül is van egyébként valami nyugtalanító a levegőben idén nyáron.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.