Minden magyar mezőnyjátékos gólt lőtt Dél-Afrikának

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Fölényes, 23:5 arányú győzelemmel zárta a csoportkört a magyar férfi vízilabdaválogatott a dél-koreai világbajnokságon. A magyar csapat a nyitókörben Új-Zélandot győzte le 24:4-re, a második fordulóban pedig az EB-ezüstérmes spanyolok ellen is nyerni tudott 13:11-re, így a dél-afrikaiak elleni meccset már biztos továbbjutóként várta.

A várakozásoknak megfelelően a magyarok végig óriási fölényben vízilabdáztak. A találkozón végül minden magyar mezőnyjátékos betalált, a legeredményesebb közülük Zalánki Gergő lett öt góllal. 

"Minden tiszteletem a dél-afrikaiaké, hiszen elsősorban amatőr játékosok, a saját pénzüket költve szerepelnek a világbajnokságon, mindent megtettek azért, hogy kihozzák magukból a maximumot. Mi a saját játékunkat játszottuk, igyekeztünk gyors támadásokat vezetni" - mondta Märcz Tamás a találkozót követően. (Via MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.