Minden magyar mezőnyjátékos gólt lőtt Dél-Afrikának

Fölényes, 23:5 arányú győzelemmel zárta a csoportkört a magyar férfi vízilabdaválogatott a dél-koreai világbajnokságon. A magyar csapat a nyitókörben Új-Zélandot győzte le 24:4-re, a második fordulóban pedig az EB-ezüstérmes spanyolok ellen is nyerni tudott 13:11-re, így a dél-afrikaiak elleni meccset már biztos továbbjutóként várta.

A várakozásoknak megfelelően a magyarok végig óriási fölényben vízilabdáztak. A találkozón végül minden magyar mezőnyjátékos betalált, a legeredményesebb közülük Zalánki Gergő lett öt góllal. 

"Minden tiszteletem a dél-afrikaiaké, hiszen elsősorban amatőr játékosok, a saját pénzüket költve szerepelnek a világbajnokságon, mindent megtettek azért, hogy kihozzák magukból a maximumot. Mi a saját játékunkat játszottuk, igyekeztünk gyors támadásokat vezetni" - mondta Märcz Tamás a találkozót követően. (Via MTI)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.