Minden magyar mezőnyjátékos gólt lőtt Dél-Afrikának

Fölényes, 23:5 arányú győzelemmel zárta a csoportkört a magyar férfi vízilabdaválogatott a dél-koreai világbajnokságon. A magyar csapat a nyitókörben Új-Zélandot győzte le 24:4-re, a második fordulóban pedig az EB-ezüstérmes spanyolok ellen is nyerni tudott 13:11-re, így a dél-afrikaiak elleni meccset már biztos továbbjutóként várta.

A várakozásoknak megfelelően a magyarok végig óriási fölényben vízilabdáztak. A találkozón végül minden magyar mezőnyjátékos betalált, a legeredményesebb közülük Zalánki Gergő lett öt góllal. 

"Minden tiszteletem a dél-afrikaiaké, hiszen elsősorban amatőr játékosok, a saját pénzüket költve szerepelnek a világbajnokságon, mindent megtettek azért, hogy kihozzák magukból a maximumot. Mi a saját játékunkat játszottuk, igyekeztünk gyors támadásokat vezetni" - mondta Märcz Tamás a találkozót követően. (Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.