Tarlós István: Tiltakozom, kezelhetetlen, ostobaság

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Ez ellen tiltakozom, ez kezelhetetlen, ez így egy ostobaság," reagált a szentendrei HÉV metróvá minősítésének hírére Tarlós István főpolgármester az Indexnek. 

"De ezt így használni, az közröhej,"

tette hozzá. Tarlós szerint tőle "a tervezők a tervasztalon nevezhetik metrónak a HÉV-et, de így nevezni valójában, az a világ vicce." Végül leszögezte:

"ez egy jó hecc, mert minden épeszű ember röhög rajta, csak éppen nem igaz."

A főpolgármesteri hivatalnak jó két nap kellett, hogy reagáljon az Index szerdai cikkére. Ebben arról számoltak be, hogy a III. kerület önkormányzat honlapján olvasható Budapesti Mobilitási Terv szerint a H5-ös HÉV vonalat 

„tekintettel annak fontosságára, utasforgalmának nagyságára, 2019. szeptember elsejétől a főváros M5-ös metróvonalaként hivatkozza, és felkéri a BKK-t a szükséges módosítások átvezetésére.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.