Háromhetes szabadságra küldte Orbán a kormányt

politika
2019 július 20., 13:24

Három hét szabadságot ad a miniszterelnök a kormánynak, a július 30-i ülést követően legközelebb csak augusztus 21.-én találkozik, írja az Mfor.hu. Elképzelhető, hogy a parlamenti képviselőkre még hosszabb szünet vár, figyelmeztet a lap. Ha Kövér László házelnök a májusi EP-választások előtti egy hónapos szünethez hasonlót rendel el, akkor elképzelhető, hogy csak önkormányzati választások után, október végén tartja első őszi ülését az országgyűlés. 

Orbán Viktor megérkezik az Európai Tanács üléséről 2019. június 20-án
photo_camera Fotó: JULIEN WARNAND/AFP

Orbán Viktor még tavalyi nyaralása előtt beszélt a politika és a szabadság viszonyáról. Kijelentette: nem szereti azokat a politikusokat, akik arra panaszkodnak, hogy nehéz a munkájuk.

"A miniszterelnöknek az a dolga, hogy fitt, jókedvű és egészséges ember benyomását keltse, de ez nem mindig van így, és amikor az ember fárad, akkor türelmetlen,"

tette hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.