Gyárfás Tamás szinkronúszást néz Dél-Koreában

bűnügy
2019 július 21., 07:38
comments 205

Gyárfás Tamás is kint van Dél-Koreában, a vizes világbajnokságon, az egyik fotón is szerepel, ami a szinkronúszók versenyén készült.

Gyárfás megjelenése abból a szempontból nem meglepő, hogy sokáig a magyar úszószövetség elnöke volt, és a nemzetközi szövetség alelnöke még most is. Abból a szempontból inkább meglepő, hogy a rendőrség gyanúja szerint ő rendelte meg Fenyő János meggyilkolását, és az ügyben előzetesben is volt már.

Jelenleg szabadlábon védekezik, így legálisan hagyhatta el az országot, de hamarosan vádat emelhetnek ellene. (nemzetisport.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.