Gyárfás Tamás szinkronúszást néz Dél-Koreában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Gyárfás Tamás is kint van Dél-Koreában, a vizes világbajnokságon, az egyik fotón is szerepel, ami a szinkronúszók versenyén készült.

Gyárfás megjelenése abból a szempontból nem meglepő, hogy sokáig a magyar úszószövetség elnöke volt, és a nemzetközi szövetség alelnöke még most is. Abból a szempontból inkább meglepő, hogy a rendőrség gyanúja szerint ő rendelte meg Fenyő János meggyilkolását, és az ügyben előzetesben is volt már.

Jelenleg szabadlábon védekezik, így legálisan hagyhatta el az országot, de hamarosan vádat emelhetnek ellene. (nemzetisport.hu

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.