Irán szerint elfogtak 17 CIA-kémet

Az iráni sajtó hétfői beszámolója szerint az amerikai hírszerzés 17 kémét fogták el az országban, és közülük többeket halálra is ítéltek. Az állami média bemutatott olyan felvételeket is, melyeken a kémkedéssel gyanúsítottak CIA-ügynökökkel láthatóak. 

Az Egyesült Államok egyelőre nem kommentálta a bejelentést. Irán júniusban jelentette be, hogy leleplezett egy CIA kémhálózatot az országban, azt egyelőre nem tudni, hogy a hétfői bejelentés ezzel az esettel függ-e össze. (Reuters)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.