Irán szerint elfogtak 17 CIA-kémet

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az iráni sajtó hétfői beszámolója szerint az amerikai hírszerzés 17 kémét fogták el az országban, és közülük többeket halálra is ítéltek. Az állami média bemutatott olyan felvételeket is, melyeken a kémkedéssel gyanúsítottak CIA-ügynökökkel láthatóak. 

Az Egyesült Államok egyelőre nem kommentálta a bejelentést. Irán júniusban jelentette be, hogy leleplezett egy CIA kémhálózatot az országban, azt egyelőre nem tudni, hogy a hétfői bejelentés ezzel az esettel függ-e össze. (Reuters)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.