Kim Dzsong Un megtekintette Észak-Korea új tengeralattjáróját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Észak-Korea állami hírügynöksége arról számolt ne, hogy Kim Dzsong Un megszemlézte a hadiflotta hamarosan elkészülő új tengeralattjáróját. Azt, hogy ez mikor és hol történt, nem közölték, ahogy magáról az eszközről sem osztottak meg részleteket. Egyes hírek szerint az dolgoznak, hogy tengeralattjáróról indítható rakétarendszert fejleszennek ki.

Hivatalosan jelenleg amúgy több mint kilencven tengeralattjáróval rendelkezik Phenjan. (Reuters)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.