Kim Dzsong Un megtekintette Észak-Korea új tengeralattjáróját

Észak-Korea állami hírügynöksége arról számolt ne, hogy Kim Dzsong Un megszemlézte a hadiflotta hamarosan elkészülő új tengeralattjáróját. Azt, hogy ez mikor és hol történt, nem közölték, ahogy magáról az eszközről sem osztottak meg részleteket. Egyes hírek szerint az dolgoznak, hogy tengeralattjáróról indítható rakétarendszert fejleszennek ki.

Hivatalosan jelenleg amúgy több mint kilencven tengeralattjáróval rendelkezik Phenjan. (Reuters)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.