Ahelyett, hogy kérdezett volna, agyondicsérte Trócsányi biztosjelöltet a közmédia riportere

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Ismét bizonyította patikamérlegen mért kimértségét Fábián Barna, a közmédia riportere. Azok után, hogy tavaly ősszel Orbán magánrepülőzéséről megkérdezte, hogy 

„Most tényleg olyan fontos, hogy ki hol nyaralt?”,

most már kérdést sem tett fel, hanem átvette a vendége szerepét. Szerda reggel Halkó Petrát, a Századvég Alapítvány nemzetközi elemzőjét hívták be az M1 Ma reggel című műsorába, hogy többek közt a volt igazságügyi miniszter, Trócsányi László biztosi jelöltségéről tájékoztassa a közt. Mikor a témához értek, Fábián nem kérdezett, hanem kijelentett:

rajta azért nehéz lesz fogást találni. Hát, eleve alkotmánybíró volt, egyetemi tanár, jogászprofesszor, a Velencei Bizottság volt tagja. Miniszer volt! Nagykövet volt!

Majd folytatta:

„nem tudom, hogy a többi biztos milyen pedigrével érkezik, de a magyar jelölt, hát úgy is mondhatnánk, hogy rendben lenne”.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.