Ahelyett, hogy kérdezett volna, agyondicsérte Trócsányi biztosjelöltet a közmédia riportere

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ismét bizonyította patikamérlegen mért kimértségét Fábián Barna, a közmédia riportere. Azok után, hogy tavaly ősszel Orbán magánrepülőzéséről megkérdezte, hogy 

„Most tényleg olyan fontos, hogy ki hol nyaralt?”,

most már kérdést sem tett fel, hanem átvette a vendége szerepét. Szerda reggel Halkó Petrát, a Századvég Alapítvány nemzetközi elemzőjét hívták be az M1 Ma reggel című műsorába, hogy többek közt a volt igazságügyi miniszter, Trócsányi László biztosi jelöltségéről tájékoztassa a közt. Mikor a témához értek, Fábián nem kérdezett, hanem kijelentett:

rajta azért nehéz lesz fogást találni. Hát, eleve alkotmánybíró volt, egyetemi tanár, jogászprofesszor, a Velencei Bizottság volt tagja. Miniszer volt! Nagykövet volt!

Majd folytatta:

„nem tudom, hogy a többi biztos milyen pedigrével érkezik, de a magyar jelölt, hát úgy is mondhatnánk, hogy rendben lenne”.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.