Két góllal vezetnek a szünetben a spanyolok

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két gólos hátránnyal kezdi a dél-koreai világbajnokság elődöntőjének második félidejét a magyar női vízilabdaválogatott. A győztes nem csupán a világbajnokság döntőjébe juthat be, hanem a következő olimpiára is kvótát szerezhet. Gólzáporos a meccs, a spanyolok az első félidő mindkét negyedében 5-5 gólt szereztek, a magyarok az első negyedben kétgólos hátrányba kerültek, azóta tartják a lépést ellenfelükkel.

Hamarosan kezdődik a második félidő, a végeredményről is beszámolunk.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.