Nyár a MÁV-val: Balatonfüred előtt lerobbant a Kék Hullám sebesvonat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Bedöglött egy mozdony a nyílt pályán, lebénult szerda délelőtt a Balaton északi parján a vonatközlekedés, írja az Index. 

A MÁV Kék Hullám nevű sebesvonatának nem volt elég az addig összehozott negyven perces késés, és Balatonfüred előtt megállt. 

A vasúttársaság közölte: a vonathoz egy másik mozdonyt küldenek, így azonban jelentős késéssel folytathatja útját. A MÁV térképe szerint ez azóta meg is történt, mindkettő:

lett új mozdony, és jelentős késés is: 150 perc.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.