150 ember halhatott meg egy balesetben a Földközi-tengeren

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Felborult több, menekülteket szállító gumicsónak a Földközi-tengeren a líbiai partok közelében csütörtökön, a szerencsétlenségben kb. 150 ember halhatott meg – közölte az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) és a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM). A líbiai parti őrség szerint további 125 embert sikerült kimenteni a baleset után, őket visszaviszik Líbiába.

Az év első négy hónapjában 164 ember halt meg a Líbia és Európa közötti úton. (MTI, BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.