Egy argentin bokszoló is belehalt a ringben szerzett sérüléseibe

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Pár nappal azután, hogy a múlt pénteki meccse után egy orosz profi bokszoló belehalt a ringben szerzett sérüléseibe, újabb haláleset történt egy tétmeccsen.

A 23 éves argentin bokszoló, Hugo Santillan a WBC Latino Silver könnyűsúlyú címért bokszolt Eduardo Javier Abreuval. A meccs döntetlennel végződött, de már az eredményhirdetésnél nem volt magánál Santillan, úgy kellett tartani, végül kórházba vitték, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta, de az életét így sem sikerült megmenteni, csütörtökön belehalt a sérüléseibe. Ezen a videón látható a mérkőzés vége és a sportoló összeomlása: 

(BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.