Az ATV szerint az Onkológia Intézet megtalálta a megoldást a nagy sorra: a korán érkezőket nem engedik be az épületbe

Egészségügy
2019 július 25., 20:16
comments 189

Az ATV kórházi forrásból úgy értesült, hogy az Országos Onkológiai Intézet nem engedi majd be a korán érkező betegeket, csak a hivatalos rendelési idő kezdetétől, augusztustól pedig bevezetik az elektronikus előjegyzési rendszert is.

Az intézetben rendszeresen előfordul, hogy a lépcsőházban, embertelenek körülmények között várakoznak a betegek. A 24.hu és az Index azt írta, reggelente sokkal sokan már a 7 órai nyitás előtt sorban állnak, hogy biztosan megkaphassák aznap a kezelést.

A 444 egészségügyi blogján Kunetz Zsombor elemezte a helyzetet. A szakértő szerint a szakdolgozók hatékonyabb bevonásával lehetne csökkenteni a várakozási időket, például úgy, hogy a kezelésekről nem csak az orvos konzultálna a betegekkel. (ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.