Rejtélyes interjút adott a magyar úszónő, amiben arról beszél, hogy "ki voltam ábrándulva abból a rendszerből, amiben benne vagyunk"

sport
2019 július 25., 14:10
comments 204

Hatodik lett az úszó világbajnokságon 200 pillangón Szilágyi Liliána (ezt a számot nyerte meg Kapás Boglárka), majd a medencéből kiszállva meglepő interjút adott az M4 Sportnak. 

photo_camera Szilágyi Liliána

Azzal kezdte, hogy nagyon kiábrándultan jött a világbajnokságra. 

„Nagyon ki voltam ábrándulva abból a rendszerből, amiben vagyunk. Nagyon sok dolog felett szemet hunyunk, és elnézünk dolgok mellett. Nem fogom most kifejteni.”

Aztán megköszönte a támogatást azoknak, akik mellette voltak, és hálás önmagának is, hogy elért idáig. Fizikailag jó formában volt, „viszont mentálisan van egy-két dolog, ami nagyon determinál és nem tudok szabadulni tőle. Értem ezen azt, hogy igazából … á, mindegy, majd egyszer kifejtem”.

Végül gratulált Kapásnak a győzelemhez, és azt mondta, hogy „sok van még bennem, sok van még az úszásomban, kérdés, hogy mennyire tudok újfent alkalmazkodni.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.