Rejtélyes interjút adott a magyar úszónő, amiben arról beszél, hogy "ki voltam ábrándulva abból a rendszerből, amiben benne vagyunk"

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Hatodik lett az úszó világbajnokságon 200 pillangón Szilágyi Liliána (ezt a számot nyerte meg Kapás Boglárka), majd a medencéből kiszállva meglepő interjút adott az M4 Sportnak. 

Szilágyi Liliána

Azzal kezdte, hogy nagyon kiábrándultan jött a világbajnokságra. 

„Nagyon ki voltam ábrándulva abból a rendszerből, amiben vagyunk. Nagyon sok dolog felett szemet hunyunk, és elnézünk dolgok mellett. Nem fogom most kifejteni.”

Aztán megköszönte a támogatást azoknak, akik mellette voltak, és hálás önmagának is, hogy elért idáig. Fizikailag jó formában volt, „viszont mentálisan van egy-két dolog, ami nagyon determinál és nem tudok szabadulni tőle. Értem ezen azt, hogy igazából … á, mindegy, majd egyszer kifejtem”.

Végül gratulált Kapásnak a győzelemhez, és azt mondta, hogy „sok van még bennem, sok van még az úszásomban, kérdés, hogy mennyire tudok újfent alkalmazkodni.”

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.