Rogán Antal minisztériumától kapott kampánymilliárdokon hízó cég szervezi Rogán Cecília cégének sporteseményeit

bűnügy
2019 július 25., 15:53

Rogán Cecília cége, a Nakama&Partners szépségverseny mellett sporteseményeket is szokott rendezni, főleg állami cégek, például az MVM támogatásának hála.

Rogán Cecília a Sziget Fesztiválon 2017-ben
photo_camera Rogán Cecília a Sziget Fesztiválon 2017-ben Fotó: Botos Tamás/444

A HVG írta meg, hogy a Fitbalance Aréna Tavasz és a Fitbalance Kids rendezvényeket a fideszes médiabirodalomhoz köthető cég, a Magno Studio Kft. szervezte, ami a bevételeinek nagy részét a Rogán Antal-féle Miniszterelnöki Kabinetiroda tájékoztató kampányaiból szerzi.

A milliárdos állami pénzeket benyelő Magno Studiónak nincs se Facebook-oldala, se honlapja. A HVG sem tudta utolérni a céget, de hiába. A cég tulajdonosa, Horváth László a hivatalos iratok szerint a több 100 milliós profit ellenére egy békásmegyeri panel 7. emeleti lakásában lakik, de sem itt nem érték utol a vállalkozót, sem a cég székhelyén, sem emailben vagy telefonon.

Rogán Cecíliáék sportrendezvényeihez az MVM 160 millió forinttal árult hozzá a Magno Studio Kft.-n keresztül. (HVG)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.