Ursula von der Leyen csütörtökön fogadja Orbánt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Augusztus elsején Brüsszelben tárgyal Orbán Viktor miniszterelnök Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság új elnökével - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

A megbeszélésen egyeztetnek az ősszel megalakuló új uniós végrehajtó testület magyar biztosáról. Erre a posztra Trócsányi László, volt igazságügyi minisztert jelölték, aki szíve szerint a bővítéssel, a szomszédságpolitikával vagy akár a nemzetközi együttműködéssel és fejlesztéssel foglalkozna, de ez nem csak rajta múlik. Öt éve Navracsics Tibor is úgy futott neki, hogy bővítési biztos akart lenni, aztán végül csak az kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai területet kapta meg. 

 Orbán Viktor és Ursula von der Leyen várhatóan szót ejtenek majd az Európa előtt álló legfontosabb kihívásokról, így a magyar miniszterelnök kedvenc témájáról, a migrációról és a következő hétéves uniós költségvetésről is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.