Kígyó esett le a parlament plafonjáról Ondóban, fejvesztve menekültek a képviselők

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Azonnali hatállyal félbe kellett szakítani a parlamenti ülést a nigériai Ondo államban, miután egy kígyót találtak az ülésteremben.

Az eset még szerdán történt meg, a kígyó a beszámolók szerint a plafonról esett be a délnyugati állam törvényhozásának üléstermébe. Senki nem sérült meg, de a termet biztonsági okokból kiürítették, a beszámolók szerint meglehetősen kaotikus jelenetek közepette, a politikusok fejvesztve hagyták el a helyszínt. 

Másnap visszatértek dolgozni, de ekkor meg az álmennyezet egy darabja szakadt be, így megint lefújták az ülést. A beszámolók szerint az épületet évek óta nem tartotta rendben senki, és a plafon faszerkezetét termeszek támadták meg. (CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.