Tényleg Kínában folytathatja Gareth Bale

Spanyol lapértesülések szerint gyakorlatilag eldőlt, hogy Gareth Bale Kínában folytatja, és a Real Madridtól a Jiangsu Suninghoz igazol három évre.  A szerződést hivatalosan még nem írták alá, de a beszámolók szerint nagyon közel a megállapodás. 

A 30 éves walesi játékos távozása azután vált biztossá, hogy a Real kispadjára visszatérő Zinedine Zidane közölte, nem tart igényt Bale játékára. Hírek szerint Bale heti egymillió fontot (!) kereshet majd Kínában. 

Bale játszott a Real Arsenal elleni felkészülési meccsén, de Zidane ennek ellenére is jelezte, hogy távozni fog, és ez lesz a legjobb mindenkinek. Pályára lépett az Atletico Madrid elleni, 7-3-as vereséget hozó barátságos meccsen is az Egyesült Államokban, de a meccs vége előtt félórával lecserélték. Feltehetően ez volt az utolsó alkalom, hogy a Real színeiben futbalozott. 

A walesi 85 millió fontért igazolt a Tottenhamtól a Realhoz 2013-ban, akkor ő volt a világ legdrágább játékosa. És az évek során hiába lőtt számos gólt (köztük egy nagyon emlékezetes találatot a Bl-döntőben), soha nem vált sem a közönség, sem a csapattársak kedvencévé. Pedig szinte mindent megnyert, amit lehetett, négy BL-siker mellett spanyol bajnok és kupagyőztes is lett. (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.