Tényleg Kínában folytathatja Gareth Bale

Spanyol lapértesülések szerint gyakorlatilag eldőlt, hogy Gareth Bale Kínában folytatja, és a Real Madridtól a Jiangsu Suninghoz igazol három évre.  A szerződést hivatalosan még nem írták alá, de a beszámolók szerint nagyon közel a megállapodás. 

A 30 éves walesi játékos távozása azután vált biztossá, hogy a Real kispadjára visszatérő Zinedine Zidane közölte, nem tart igényt Bale játékára. Hírek szerint Bale heti egymillió fontot (!) kereshet majd Kínában. 

Bale játszott a Real Arsenal elleni felkészülési meccsén, de Zidane ennek ellenére is jelezte, hogy távozni fog, és ez lesz a legjobb mindenkinek. Pályára lépett az Atletico Madrid elleni, 7-3-as vereséget hozó barátságos meccsen is az Egyesült Államokban, de a meccs vége előtt félórával lecserélték. Feltehetően ez volt az utolsó alkalom, hogy a Real színeiben futbalozott. 

A walesi 85 millió fontért igazolt a Tottenhamtól a Realhoz 2013-ban, akkor ő volt a világ legdrágább játékosa. És az évek során hiába lőtt számos gólt (köztük egy nagyon emlékezetes találatot a Bl-döntőben), soha nem vált sem a közönség, sem a csapattársak kedvencévé. Pedig szinte mindent megnyert, amit lehetett, négy BL-siker mellett spanyol bajnok és kupagyőztes is lett. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.