Sós Csaba: meg kell várnunk, mit mond az ügyész

bűnügy
2019 július 28., 10:54
comments 118

"Biztosnak tűnik, hogy nem jöhet a csapattal"

- mondta a dél-koreai vizes világbajnokságon nyolcadik helyen végzett, vasárnap hajnalban szexuális zaklatás vádjával rövid időre őrizetbe vett, majd szabadon engedett Kenderesi Tamásról Sós Csaba, a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya. A sportvezetőt a világbajnoki döntő medencéjének partján interjúvolta meg a köztévé riportere.

Sós szerint a döntés az ügyet kezelő koreai ügyész kezében van, aki elvileg akár holnap délelőtt is elengedhetné Kenderesit, de ez valószínűleg nem fog megtörténni.

A korábbi hírek szerint Kenderesi még minimum 10 napig nem hagyhatja el az országot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.