Szabadságolások miatt több helyen is szünetelnek a szakrendelések

Egészségügy
2019 július 28., 15:40
comments 199

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy szabadságolások miatt több szakrendelésen sem fogadnak betegeket az országban, Kazincbarcikán például 2 hónapig szünetel a belgyógyászati szakrendelés.

A kórház Facebook-oldaláról kiderül, hogy más szakrendelések is szünetelnek, például a gasztroenterológián sem fogadnak betegeken egy hónapig, feltehetően azért, mert nincs helyettesítő orvos. Így a betegeknek el kell menniük Miskolcra.

Az Emmi a csatorna megkeresésére úgy reagált: a szabadságok ideje alatt előfordul, hogy másik intézmény fogadja a betegeket, de erről tájékoztatják őket, és a betegellátás nyáron is folyamatos. (RTL)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt