A Washington Post észrevette, hogy már egy éve rossz az algoritmus, ami a bestseller-listájukat számolja

A Washington Post pénteken publikált egy közleményt, amiben leírták, hogy a tavaly év elején elindított algoritmusuk, amivel az amerikai bolti és az amazonos online könyveladásokat összegző bestsellerlistájukat előállították, 2018 májusa óta hibásan működött, és ennek megfelelően a listáik sem voltak mindig pontosak.

A korrigált listákat 2018 májusáig visszamenőleg most publikálták is, és megígérték, hogy ezentúl az algoritmus által összeállított listákat mindig ember fogja ellenőrizni a publikálás előtt.

Az algoritmus feladata csak a bolti és online listák összegzése volt, ez az, amit ezentúl ellenőrizni fognak.

A Washinton Post könyves hírlevele és tartalmai széles körben elismertnek számítanak az Egyesült Államokban, és azon kívül is. (The Digital Reader)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.