A Washington Post észrevette, hogy már egy éve rossz az algoritmus, ami a bestseller-listájukat számolja

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Washington Post pénteken publikált egy közleményt, amiben leírták, hogy a tavaly év elején elindított algoritmusuk, amivel az amerikai bolti és az amazonos online könyveladásokat összegző bestsellerlistájukat előállították, 2018 májusa óta hibásan működött, és ennek megfelelően a listáik sem voltak mindig pontosak.

A korrigált listákat 2018 májusáig visszamenőleg most publikálták is, és megígérték, hogy ezentúl az algoritmus által összeállított listákat mindig ember fogja ellenőrizni a publikálás előtt.

Az algoritmus feladata csak a bolti és online listák összegzése volt, ez az, amit ezentúl ellenőrizni fognak.

A Washinton Post könyves hírlevele és tartalmai széles körben elismertnek számítanak az Egyesült Államokban, és azon kívül is. (The Digital Reader)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.