Az érkező vonat elé löktek egy nyolcéves kisfiút és az anyját a frankfurti pályudvaron, a gyerek azonnal meghalt

2019 július 29., hétfő 13:32
780
A gyilkosság helyszíne Fotó: FRANK RUMPENHORST/AFP

Egy érkező ICE szuperexpressz elé lökött egy 40 éves eritreai férfi egy nyolcvéves kisfiút és az anyját a frankfurti pályaudvaron hétfőn délelőtt. A nő az utolsó pillanatban át tudott gurulni a két vágány közötti részre, a gyereket azonban eltalálta és azonnal megölte a vonat. A tettes megpróbált elmenekülni a helyszínről, de az utasok utána futottak és feltartóztatták a rendőrök megérkezéséig. 

Az esetet sértelenül megúszó anyát és több szemtanút is sokk miatt kellett ellátni, a nőt kórházba szállították. A 40 éves eritreai férfi egy harmadik személyt, egy másik nőt is meg akart ölni, de ő ellent tudott tartani a lökésnek és nem esett a sínekre. 

A Welt úgy tudja, hogy a tettes vérében kokain nyomait találták, de az első vizsgálat eredménye alapján azt még nem tudni, hogy az akció idején is droghatás alatt állt-e, vagy csak korábban fogyasztott kokaint.

A rendőrségtől származó első információk szerint a három potenciális áldozat és a tettes nem ismerték egymást.

Ez rövid időn belül a második hasonló eset Németországban. Július huszadikán Voerde kisváros pályaudvarán egy 28 éves férfi egyetlen szó nélkül a vonat elé lökött egy 34 éves nőt, aki meghalt a gázolásban, a tettes azóta sem volt hajlandó megszólalni, de azt már tudják, hogy nem ismerték egymást az áldozattal.

(via Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt