Az érkező vonat elé löktek egy nyolcéves kisfiút és az anyját a frankfurti pályudvaron, a gyerek azonnal meghalt

A gyilkosság helyszíneFotó: FRANK RUMPENHORST/AFP

Egy érkező ICE szuperexpressz elé lökött egy 40 éves eritreai férfi egy nyolcvéves kisfiút és az anyját a frankfurti pályaudvaron hétfőn délelőtt. A nő az utolsó pillanatban át tudott gurulni a két vágány közötti részre, a gyereket azonban eltalálta és azonnal megölte a vonat. A tettes megpróbált elmenekülni a helyszínről, de az utasok utána futottak és feltartóztatták a rendőrök megérkezéséig. 

Az esetet sértelenül megúszó anyát és több szemtanút is sokk miatt kellett ellátni, a nőt kórházba szállították. A 40 éves eritreai férfi egy harmadik személyt, egy másik nőt is meg akart ölni, de ő ellent tudott tartani a lökésnek és nem esett a sínekre. 

A Welt úgy tudja, hogy a tettes vérében kokain nyomait találták, de az első vizsgálat eredménye alapján azt még nem tudni, hogy az akció idején is droghatás alatt állt-e, vagy csak korábban fogyasztott kokaint.

A rendőrségtől származó első információk szerint a három potenciális áldozat és a tettes nem ismerték egymást.

Ez rövid időn belül a második hasonló eset Németországban. Július huszadikán Voerde kisváros pályaudvarán egy 28 éves férfi egyetlen szó nélkül a vonat elé lökött egy 34 éves nőt, aki meghalt a gázolásban, a tettes azóta sem volt hajlandó megszólalni, de azt már tudják, hogy nem ismerték egymást az áldozattal.

(via Guardian)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.