Nézzük, mi sült ki ebből a kis fiókából!

Három hónappal ezelőtt hagyta magára az anyja ezt a kis fiókát, aki akkor alig volt nagyobb egy hagyományos (AA) ceruzaelemnél. Ha most tippversenyt tartanánk, valószínűleg nem sokan találnák el, hogy milyen madár ez:

Alig volt nagyobb egy ceruzaelemnélFotó: Sukorói vadmadárkórház / Facebook
Muffin, már egy kicsit jobb erőben.Fotó: Sukorói Vadmadárkórház / Facebook

Most, három hónappal később, a sukorói vadmadárkórház lelkes munkatársainak hála már könnyebb lesz tippelni:

Egy gyönyörű, nagyon barátságosnak tűnő Maximillian papagáj. Csak csatlakozni tudunk a jókívánságokhoz, sok boldogságot kívánunk mi is a három hónapos Muffin Maxinak!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.