Villamossal karambolozott egy kisbusz Kőbányán, kilencen megsérültek

A balesetben kilencen sérültek meg, többen súlyosan.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Súlyos közlekedési baleset történt kedd reggel a főváros X. kerületében, a Maglódi úton. Egy kisbusz karambolozott egy villamossal. Az ütközés erejét jól jellemzi, hogy az MTI értesülései szerint a munkásokat szállító kisbuszból többen kirepültek.

A balesetnek tehát súlyos sérültjei is vannak, összesen pedig kilencen sebesültek meg.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a mentésben a fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a tűzoltó-doktorszolgálat is részt vett.

A baleset komoly fennakadásokat okoz a közlekedésben is, a BKK tájékoztatása szerint a 28A és a 37-es villamosok helyett pótlóbuszok járnak a Kada utva/Maglódi út és az Új köztemető (Kozma utca) között. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.