Kenderesi Tamást 744 ezer forintnyi pénzbüntetésre ítélik

sport
2019 július 31., 10:50
comments 499

A Yonhap dél-koreai hírügynökség azt írja, a dél-koreai ügyészség azt kérte a bíróságtól, hogy Kenderesi Tamást 2542 amerikai dollárnyi pénzre büntesse – írta meg a Blikk.

Az olimpikon úszó a 744 ezer forintnyi összeget előre ki is fizette a héten, és azt kérte a koreai hatóságoktól, hadd térhessen vissza Magyarországra.

Más koreai lapok arról írnak, hogy a magyar úszót sújtó kiutazási tilalmat visszavonják, hogy elhagyhassa Dél-Koreát.

Kenderesi, akit szombaton rövid elzárás után már kiengedtek, azt elismerte, hogy hozzáért egy lány fenekéhez, de tagadta, hogy ez szexuális zaklatás lett volna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.