Lepedővel kapták el a hatodik emeletről kizuhant kínai kisfiút

Kizuhant egy hároméves kisfiú egy lakóház hatodik emeletéről a kínai Csungkingban. Sértetlenül megúszta, mert mire leesett, a járókelők már kifeszítettek egy lepedőt, ami felfogta a zuhanását.

Az esetről felvétel is készült, ezen látszik, hogy a valahogy az erkélykorláton kívülre keveredett kisfiú megpróbál visszamászni, de egy idő után már nem tudja tovább tartani magát.

Az eset egyik szemtanúja azt mondta, elsőre arra gondolt, hogy majd szabad kézzel kapja el a gyereket, de aztán rájött, hogy ez talán nem menne. "Sokakkal együtt fogtuk a lepedőt, közben folyamatosan a gyereken tartottam a szemem, és azon gondolkodtam, hogy hova kellene állnunk, hogy elkapjuk" - nyilatkozta a CNN-nek. (Via Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.