Lepedővel kapták el a hatodik emeletről kizuhant kínai kisfiút

ÉLET
2019 július 31., 11:13
comments 150

Kizuhant egy hároméves kisfiú egy lakóház hatodik emeletéről a kínai Csungkingban. Sértetlenül megúszta, mert mire leesett, a járókelők már kifeszítettek egy lepedőt, ami felfogta a zuhanását.

link Forrás

Az esetről felvétel is készült, ezen látszik, hogy a valahogy az erkélykorláton kívülre keveredett kisfiú megpróbál visszamászni, de egy idő után már nem tudja tovább tartani magát.

Az eset egyik szemtanúja azt mondta, elsőre arra gondolt, hogy majd szabad kézzel kapja el a gyereket, de aztán rájött, hogy ez talán nem menne. "Sokakkal együtt fogtuk a lepedőt, közben folyamatosan a gyereken tartottam a szemem, és azon gondolkodtam, hogy hova kellene állnunk, hogy elkapjuk" - nyilatkozta a CNN-nek. (Via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.