Női bíró soha nem vezetett még ilyen fontos férfimeccset

Fotó: DAMIEN MEYER/AFP

Futballtörténelmet írt az UEFA bírókijelölő bizottsága: úgy döntöttek, hogy a BL és az Európa Liga győztesének meccsét, vagyis az augusztus 14-én rendezendő Szuperkupát Stéphanie Frappart vezeti. A meccset Isztambulban rendezik. A találkozó bírói csapatának többsége nőkből fog állni, Frappart két asszisztense ugyanis a francia Manuela Nicolosi és az ír Michelle O’Neal lesznek.

Frappart 2011-ben a francia harmadosztályban kezdett meccseket vezetni, 2014-ben ő volt az első nő, aki francia másodosztályú meccsen fújhatott, idén áprilisban pedig szintén elsőként vezetett elsőosztályú férfi bajnokit.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.