Új legdrágább védője lett a világnak, a United megveszi Harry Maguire-t

sport
2019 augusztus 02., 16:53
comments 146
photo_camera Boldog Maguire Fotó: EMMANUEL DUNAND/AFP

A brit sportsajtó egybehangzó információi szerint a felek kezet ráztak Harry Maguire átigazolási üzletére, így ha átmegy az orvosi vizsgálaton, a Leicester angol válogatott középső védője 80 millió fontért, vagyis 87 és fél millió euróért öt évre a Manchester Unitedhez szerződik.

Az angol focisajtó úgy tudja, hogy Maguire - érthető módon - inkább ment volna a jóval erősebb, bajnok és BL-induló Manchester Citybe, de ők nem voltak hajlandók megjavítani a kedvéért a védőért valaha kifizetett legnagyobb összeg rekordját, amit a Liverpool tart a Virgil van Dijkért kiperkált 75 millió fonttal.

Solksjaer menedzser láthatólag a United védelmét akarja leginkább megerősíteni, hiszen az eddigi három igazolásából kettő hátvéd, Maguire előtt ugyanis a Crystal Palace nagy tehetségét, a jobbhátvéd Aaron Wan-Bissakát szerezték meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.