A MOL Fehérvár kifizetett volna 700 millió forintot egy paraguayi focista játékjogának feléért

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Richard Sanchez és a brazil Allan a Copa America június 27-ei mérkőzésénFotó: RAUL ARBOLEDA/AFP

Paraguayi sajtóértesülések szerint a Mol Fehérvár FC 2.5 millió dolláros (737 millió forintos) ajánlatot tett a paraguayi válogatott Richard Sánchez játékjogának 50 százalékára, amit a 23 éves középpályás klubja, az Olimpia nem fogadott el - írja a Nemzeti Sport.

A klub részben azért döntött így, mert nem akarták, hogy a fiatal tehetség elkallódjon egy „kevésbé szem előtt lévő” bajnokságban.

Garancsi István oligarcha csapata legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy egy lichtensteini csapat ejtette ki az Európa-ligából.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.