A MOL Fehérvár kifizetett volna 700 millió forintot egy paraguayi focista játékjogának feléért

futball
2019 augusztus 3., 11:23
comments 151
photo_camera Richard Sanchez és a brazil Allan a Copa America június 27-ei mérkőzésén Fotó: RAUL ARBOLEDA/AFP

Paraguayi sajtóértesülések szerint a Mol Fehérvár FC 2.5 millió dolláros (737 millió forintos) ajánlatot tett a paraguayi válogatott Richard Sánchez játékjogának 50 százalékára, amit a 23 éves középpályás klubja, az Olimpia nem fogadott el - írja a Nemzeti Sport.

A klub részben azért döntött így, mert nem akarták, hogy a fiatal tehetség elkallódjon egy „kevésbé szem előtt lévő” bajnokságban.

Garancsi István oligarcha csapata legutóbb azzal keltett feltűnést, hogy egy lichtensteini csapat ejtette ki az Európa-ligából.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt