Torlódás az M1-esen, torlódás a déli határon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Tömegkarambol volt szombat reggel az M1-es autópálya Budapestre tartó oldalán Ács térségében. Hét autó ütközött, de szerencsére csak három könnyebb sérültje van a tömegkarambolnak. A helyszínelés idejére le kellett zárni a belső sávot, amit az összetört autók 150-200 méter hosszan zárnak el, ezért nagy torlódás alakult ki.

Ugyancsak nagy a torlódás a Csongrád megyei határátkelőkön is, ahol most a nyaralók mellett sok, Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkás próbál átkelni. A teljes kapacitással üzemelő röszkei autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsiknak mindkét irányban három-, az autóbuszoknak egyórás a várakozás.

Az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen kifelé két-, befelé egyórás sorra számíthatnak az utazók, a röszkei közúti határátkelőhelyen egy-egyórás a sor mindkét irányban. Szintén egyórás a várakozás a Csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a kilépő és a belépő oldalon is.

A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók Szerbia felé választhatják a kisebb átkelőket, ahol nincs érdemi várakozás. A Románia felé tartóknak érdemes a nagylaki vagy a kiszombori átkelő felé kerülniük. (Via MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.