Torlódás az M1-esen, torlódás a déli határon

2019 augusztus 3., szombat 8:03
42

Tömegkarambol volt szombat reggel az M1-es autópálya Budapestre tartó oldalán Ács térségében. Hét autó ütközött, de szerencsére csak három könnyebb sérültje van a tömegkarambolnak. A helyszínelés idejére le kellett zárni a belső sávot, amit az összetört autók 150-200 méter hosszan zárnak el, ezért nagy torlódás alakult ki.

Ugyancsak nagy a torlódás a Csongrád megyei határátkelőkön is, ahol most a nyaralók mellett sok, Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkás próbál átkelni. A teljes kapacitással üzemelő röszkei autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsiknak mindkét irányban három-, az autóbuszoknak egyórás a várakozás.

Az ásotthalmi közúti határátkelőhelyen kifelé két-, befelé egyórás sorra számíthatnak az utazók, a röszkei közúti határátkelőhelyen egy-egyórás a sor mindkét irányban. Szintén egyórás a várakozás a Csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a kilépő és a belépő oldalon is.

A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók Szerbia felé választhatják a kisebb átkelőket, ahol nincs érdemi várakozás. A Románia felé tartóknak érdemes a nagylaki vagy a kiszombori átkelő felé kerülniük. (Via MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt