Egy tinédzser kidobott egy hatéves kisfiút a londoni Tate Modern tizedik emeletéről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Vasárnap kora délután egy tizenhét éves fiú kihajított egy hatéves kisfiút a londoni Tate Modern tizedik emeletéről. A kilátóteraszról az ötödik emeletig zuhant, mentőhelikopterrel szállították kórházba a kritikus állapotban lévő gyereket. A Guardian beszámolója szerint a tinédzsert gyilkossági kísérlettel gyanúsítják, egyelőre nem adott magyarázatot tettére. A rendőrség tájékoztatása szerint eddig semmilyen jel nem utal arra, hogy az elkövető ismerte volna az áldozatot, vagy családját. 

A lap szemtanúkra hivatkozva arról ír, hogy a 17 éves fiú miután ledobta a gyereket, csendben és nyugodtan várta meg az intézkedést. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér