Hamis szlovák iratokkal akart repülőre ülni egy tadzsik férfi Ferihegyen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szombat kora délután próbált hamis szlovák papírokkal felülni a torontói járatra egy férfi, írja a Police.hu. Miután a rendőrök alaposabban átvizsgálták a férfit, előkerült tadzsik útlevele is. A tadzsik férfi mellett elfogták a vele utazó ukrán állampolgárt, aki a jegyet vásárolta számára. Az ukrán férfit embercsempészés bűntett, a tadzsik férfit közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket és bíróság elé állítás javaslattal megküldik az ügyiratokat az illetékes ügyészségnek.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!