Kevin Spacey verset szavalt a Római Nemzeti Múzeumban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Két év után egy előre be nem jelentett performansszal lépett nyilvánosság elé a szexuális zaklatásokkal vádolt Kevin Spacey. A színész a Római Nemzeti Múzeumban egy pihenő ökölvívót ábrázoló görög bronzszobor mellett Gabriele Tinti kortárs olasz költő művét mondta el péntek este. A vers egy kihasznált, majd cserbenhagyott bokszolóról szól.

 A The Daily Beast riportere mellett még három újságírót hívtak meg az eseményre azzal az ígérettel, hogy ők interjút is készíthetnek Spacey-vel, de az végül elmaradt.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér