Megvonja magától a kólát a Fidesz parlamenti képviselője az elfogadást hirdető plakátok miatt

elmebaj
2019 augusztus 04., 09:54

A napokban Budapesten is megjelentek a Coca-Cola  #loveislove feliratú plakátjai, amiken azonos nemű párok láthatók. A plakátok miatt a fideszes oldalak egyből háborogni kezdtek, a BKV pedig közleményben kezdett mentegetőzni, miszerint a reklámfelületek hasznosításáért nem ők felelnek, hanem az erre szerződött külső partnereik.   

A plakátok a Fidesz homofóbiaügyi frakcióvezető-helyettesét képviselőjét, Boldog Istvánt is megmozgatták, és vasárnap délután az oldalán jelentette be, hogy 

mindaddig nem fogyasztja a Coca-Cola termékeit, amíg el nem távolítják a plakátokat Magyarországról.  Boldog István egyébként már a Budapest Pride felvonulást sem tudta elfogadni, júniusban a parlamentben követelte a rendezvény betiltását, mert nem akarta, hogy „Budapest utcáin félmeztelen embereket lássanak a gyermekek”. 

Ellenben vannak olyan rendezvények, amiket Boldog István is támogat, például állandó szervezője és lelkes résztvevője az Alföldi Betyárétel Főző Fesztiválnak:

link Forrás

A cikk megjelenése után a Fidesz jelezte, hogy Boldog István már nem frakcióvezető-helyettese a pártnak, csak képviselője.