Megvonja magától a kólát a Fidesz parlamenti képviselője az elfogadást hirdető plakátok miatt

A napokban Budapesten is megjelentek a Coca-Cola  #loveislove feliratú plakátjai, amiken azonos nemű párok láthatók. A plakátok miatt a fideszes oldalak egyből háborogni kezdtek, a BKV pedig közleményben kezdett mentegetőzni, miszerint a reklámfelületek hasznosításáért nem ők felelnek, hanem az erre szerződött külső partnereik.   

A plakátok a Fidesz homofóbiaügyi frakcióvezető-helyettesét képviselőjét, Boldog Istvánt is megmozgatták, és vasárnap délután az oldalán jelentette be, hogy 

mindaddig nem fogyasztja a Coca-Cola termékeit, amíg el nem távolítják a plakátokat Magyarországról.  Boldog István egyébként már a Budapest Pride felvonulást sem tudta elfogadni, júniusban a parlamentben követelte a rendezvény betiltását, mert nem akarta, hogy „Budapest utcáin félmeztelen embereket lássanak a gyermekek”. 

Ellenben vannak olyan rendezvények, amiket Boldog István is támogat, például állandó szervezője és lelkes résztvevője az Alföldi Betyárétel Főző Fesztiválnak:

A cikk megjelenése után a Fidesz jelezte, hogy Boldog István már nem frakcióvezető-helyettese a pártnak, csak képviselője. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó