Őrizetbe vettek két pilótát Glasgowban, mert indulás előtt bejelzett náluk az alkoholszonda

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Őrizetbe vették a United Airlines két pilótáját a glasgow-i reptéren, mivel jelzett náluk a szonda, mielőtt beszálltak volna a New Yorkba tartó járatra. A 45 és 61 éves férfiak ellen egyelőre nem emeltek vádat, de várhatóan kedden kell megjelenniük a bíróság előtt. Az incidens miatt a járatot törölni kellett.

Skóciában a pilótáknak megengedett határérték fele annyi, mint amit az autósoknál alkalmaznak. Ugyanezen a reptéren már 3 éve is lebukott a United Airlines két pilótája, mert túllépték az alkohollimitet. Akkor az egyikük 10 hónap, a másikuk pedig 15 hónap börtönt kapott. 

Az eset után a United Airlines most közölte, hogy számukra mindig az utasok és a személyzet biztonsága a legfontosabb, ezért a legszigorúbb követelményeket támasztják az alkalmazottaikkal szemben, és egyáltalán nem tűrik az alkoholfogyasztást. Hozzátették, hogy a két pilótát azonnal felmentették a szolgálat alól, valamint mindenben együttműködnek a helyi hatóságokkal. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.