Penészes zsömlét kaptak rohadó felvágottal a Maccabi Játékok biztosításán dolgozó rendőrök

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Penészes zsömlét kaptak rohadó felvágottal és erjedő zöldséggel a Maccabi Játékok biztosításán dolgozó rendőrök, számolt be az RTL Klub Híradója. A Zsaruellátó nevű Facebook-oldalt elárasztották az ellátmányról készült képek, az oldal moderátora, Fekete Zsuzsa szerint 

többen meg is betegedtek rossz minőségű szendvicsektől. 

Az RTL Klub megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte: megfelelő ellátást kapnak az állományukba tartozó rendőrök, akiktől panasz sem érkezett eddig a kiosztott szendvicsekre. 

Igaz, a vidékről felrendelt rendőrök ellátása nem hatáskörük, így arról nem is tudnak beszámolni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér