Vajna Tímea: Ha véget ér a hagyatéki eljárás, Amerikába költözöm

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Nem tudom még, hogy mekkora vagyonnal rendelkezem, elképzelésem sincs," mondta Vajna Tímea a Borsnak a Nobu étteremben nyílt Andy Vajnára emlékező kiállítás megnyitóján. A producer özvegye a lapnak kijelentette: 

ha véget ér a hagyatéki eljárás, Amerikába költözöm, ott telepszem le, mert itt minden Andyre emlékeztet. 

Hozzátette: "sok, korábban emberségesnek tűnő férfi mostanában mintha nagyon megváltozott volna velem szemben, a hátrányára. Amikor szóltam nekik ezért, kinevettek." 

"Az Andy körül dolgozó nők viszont mellém álltak, most kialakult egyfajta férfi–nő harc az életemben. Nehezen viselem. Szeretnék túllenni az egészen. A férjem halálával egy álomvilágból egyik pillanatról a másikra visszazuhantam a földre,"

mondta Vajna Tímea.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!