Vajna Tímea: Ha véget ér a hagyatéki eljárás, Amerikába költözöm

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Nem tudom még, hogy mekkora vagyonnal rendelkezem, elképzelésem sincs," mondta Vajna Tímea a Borsnak a Nobu étteremben nyílt Andy Vajnára emlékező kiállítás megnyitóján. A producer özvegye a lapnak kijelentette: 

ha véget ér a hagyatéki eljárás, Amerikába költözöm, ott telepszem le, mert itt minden Andyre emlékeztet. 

Hozzátette: "sok, korábban emberségesnek tűnő férfi mostanában mintha nagyon megváltozott volna velem szemben, a hátrányára. Amikor szóltam nekik ezért, kinevettek." 

"Az Andy körül dolgozó nők viszont mellém álltak, most kialakult egyfajta férfi–nő harc az életemben. Nehezen viselem. Szeretnék túllenni az egészen. A férjem halálával egy álomvilágból egyik pillanatról a másikra visszazuhantam a földre,"

mondta Vajna Tímea.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!