Németországban fogták el a másik férfit, aki durván összeverte az embereket a Vittula előtt

2019 augusztus 6., kedd 19:06
139

Németországban a német rendőrök fogták el azt a férfit, aki februárban egy már elfogott társával együtt durván összevert több embert a VII. kerületi Vittula nevű szórakozóhely előtt – írja az Index.

Február 21-én éjszaka a két férfi több embert válogatás nélkül megvert a Vittula előtt és az utca túloldalán: egy lánynak kirúgták a fogait, egy másikat a földön rugdostak, egy férfinak leszakadt a fél arca, majd a kiérkező rendőrök úgy sem kapták el az elkövetőket, hogy azok a szomszéd házba menekültek – írta meg akkor az Index.

Itt álltak azok, akiket a két férfi minden különösebb ok nélkül péppé vert 2019. február 21-én. Fotó: Google Street View

Az Index úgy tudja, a férfi eddig kiadatási őrizetben volt, de kedd este repülővel hazahozták Magyarországra, és átadták a magyar hatóságnak.

A férfi ügyvédje, Fülöp Tamás a lapnak arra a kérdésre, hogy az ügyfele beismerte-e a bűncselekmény elkövetését, azt válaszolta: kliense az eljárás jelen szakaszában még nem tesz vallomást.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt