A Mazsihisz elnöke aranyérmet nyert a Maccabi játékokon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Aranyérmet nyert a 15. Maccabi Európa Játékokon Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke. Heisler szenior kategóriában indult 1500 méteres férfi gyorsúszásban, melyben új egyéni csúccsal nyert aranyérmet.

" Életemben először a tiszteletemre hangzott fel a magyar Himnusz. Bevallom, jól esett!" - írta a Facebookon győzelme után.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér