Két ember meghalt egy orosz rakétakísérlet közben, és kiugró sugárzást mértek a baleset környékén

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Oroszországban, Arhangelszk közelében egy katonai létesítményt történt baleset egy rakétakísérlet közben, két ember meghalt, kettő pedig megsebesült. A baleset után nem sokkal egy közeli városban kiugrós sugárzást mértek a Guardian összefoglalója szerint, de később a hadügyminisztérium azt közölte, hogy nincs semmilyen sugárveszély. A héten ez a második katonai baleset Oroszországban, Szibériában egy lőszerraktár gyulladt ki, abban az esetben 16 ezer embert kellett kitelepíteni, egy ember meghalt 13 megsérült.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.