Két ember meghalt egy orosz rakétakísérlet közben, és kiugró sugárzást mértek a baleset környékén

baleset
2019 augusztus 08., 16:43
comments 101

Oroszországban, Arhangelszk közelében egy katonai létesítményt történt baleset egy rakétakísérlet közben, két ember meghalt, kettő pedig megsebesült. A baleset után nem sokkal egy közeli városban kiugrós sugárzást mértek a Guardian összefoglalója szerint, de később a hadügyminisztérium azt közölte, hogy nincs semmilyen sugárveszély. A héten ez a második katonai baleset Oroszországban, Szibériában egy lőszerraktár gyulladt ki, abban az esetben 16 ezer embert kellett kitelepíteni, egy ember meghalt 13 megsérült.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.