Rendezkedjenek be a melegre, még egy hétig biztosan velünk marad

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

Őszintén, azt szeretem a legjobban a nyári időszámításban, hogy ilyenkor, augusztus elejére már vége vége van annak a fura anomáliának, hogy a hajnalos napjaimon világosban ébredhetek. Kinek kell az?!

Hagyjuk is, nézzük inkább, milyen időnk lesz ma.Annyira meleg, hogy Boldog István a végén még véletlenül bojkottot fog hirdetni ellene. Az ország jelentős részén már most, hajnal hatkor legalább húsz fokot mértek, és ez még csak a kezdet. Délelőtt a Balaton-Északi-középhegység vonaltól északra még istenes lesz az idő, 22-23 fokig melegszik csak. Ettől délre már délelőtt embertelen melegek lesznek, szegeden már ekkor 27 fokra számíthatunk. Délutánra aztán már általában lesz 28-32 fok, ami amúgy ebben az időszakban nem kirívóan durva, de azért már túl van a kellemesen.

Csütörtökön csak pár megyére adott ki figyelmeztető előrejelzést a meteorológia: Somogyban és Baranyában felhőszakadásra és zivatarokra, Tolnában, BAZ-ban, Hajdú-Biharban és Szabolcs-Szatmár-Beregben zivatarokra, Békésben hőségre figyelmeztetnek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.