Hónapok óta üresen áll Vajna Tímea gyémántboltja

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A januárban meghalt filmügy kormánybiztos özvegye már a TV2-nek adott interjúban is megpendítette, hogy a családi gyémántboltjukba is meglopták őket. Úgy látszik, hogy az üzlet tényleg nem áll jól, a 24.hu ugyanis arról ír, hogy a Dorottya Diamond Palace-nak már alkalmazottjai sincsenek: 

az  áprilisi tízfős létszám ugyanis májusra lenullázódott.A boltot meglátogatva pedig azt tapasztalták, hogy a boltot lelakatolták, az üzlet pedig teljesen üres, a bútorok is eltűntek. Állítólag május óta így áll. A lap korábban pont arról írt, hogy  gyémántos cég végrehajtás alatt áll. Vajna Tímea akkor azt válaszolta, tulajdonosi kölcsönről van szó, de ezekért az ügyekért már nem is ő a felelős, hanem a szingapúri cégen keresztüli ügyvezető, Arik Herman. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó