Szivárványszínű táskája miatt vertek össze egy fiatal nőt Bényén

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 19 éves Kurucz Bolgárka a Pest megyei Bényén bulizott a falunapon a múlt szombatról vasárnapra virradó éjjel, de hajnali 1 tájban odalépett hozzá egy férfi, és számon kérte, amiért szivárványszínű táska van nála.

„Ahogy táncoltam egy barátommal a sátorban, egyszer csak megjelent hátunk mögött egy ember. Nagydarab, kopasz férfi, afféle hazafias kopasz. Felkapta a táskám és az arcomba tolta, fennhangon kezdett érdeklődni, mégis mi az, amit a kezemben tartok. Táska.”

- írta a Facebookon a nő.

A Facebook-poszt szerint a kopasz férfi kötekedni kezdett, káromkodott, és a táska színei miatt arra következtetett, hogy Kurucz leszbikus. A lány ijedtében leöntötte a támadót, aki erre arcon verte. Kurucz Boglárkának vérezni kezdett az orra és felszakadt az arcbőre.

„Barátom nagyszülei rohantak a segítségemre, papája vált a következő célponttá. Akkora ütést kapott hogy elterült a földön, és mikor védtelenné vált ütni és rúgni kezdték őt a kopasz és egy hű társa. A barátom kis híján sokkot kapott, engem mentő vitt kórházba. Megmentőmnek eltört a járomcsontja, szemünk alatt lila duzzanat éktelenkedik, testünk több pontján foltok, amiket az ütések és rúgások okoztak.”

A fiatal nő a Népszavának elmesélte azt is, hogy a verekedés után támadója egyszerűen visszament bulizni. A 168 Óra azt írja, a nőt kezelő kórház hivatalból feljelentést tett a bántalmazás miatt.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.