Szivárványszínű táskája miatt vertek össze egy fiatal nőt Bényén

2019 augusztus 10., szombat 3:41
917

A 19 éves Kurucz Bolgárka a Pest megyei Bényén bulizott a falunapon a múlt szombatról vasárnapra virradó éjjel, de hajnali 1 tájban odalépett hozzá egy férfi, és számon kérte, amiért szivárványszínű táska van nála.

„Ahogy táncoltam egy barátommal a sátorban, egyszer csak megjelent hátunk mögött egy ember. Nagydarab, kopasz férfi, afféle hazafias kopasz. Felkapta a táskám és az arcomba tolta, fennhangon kezdett érdeklődni, mégis mi az, amit a kezemben tartok. Táska.”

- írta a Facebookon a nő.

A Facebook-poszt szerint a kopasz férfi kötekedni kezdett, káromkodott, és a táska színei miatt arra következtetett, hogy Kurucz leszbikus. A lány ijedtében leöntötte a támadót, aki erre arcon verte. Kurucz Boglárkának vérezni kezdett az orra és felszakadt az arcbőre.

„Barátom nagyszülei rohantak a segítségemre, papája vált a következő célponttá. Akkora ütést kapott hogy elterült a földön, és mikor védtelenné vált ütni és rúgni kezdték őt a kopasz és egy hű társa. A barátom kis híján sokkot kapott, engem mentő vitt kórházba. Megmentőmnek eltört a járomcsontja, szemünk alatt lila duzzanat éktelenkedik, testünk több pontján foltok, amiket az ütések és rúgások okoztak.”

A fiatal nő a Népszavának elmesélte azt is, hogy a verekedés után támadója egyszerűen visszament bulizni. A 168 Óra azt írja, a nőt kezelő kórház hivatalból feljelentést tett a bántalmazás miatt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt