Augusztus 19-én végre előnyben részesítik az alkoholistákat, de csak 19 órától és csak Szegváron

Tbg
életmód
2019 augusztus 11., 15:31
comments 144

Az év egyik legjelentősebb szórakoztatóipari eseménye lesz Szegváron augusztus 19-én, ahol mind a három headliner önmagában megtöltene egy nagyszínpadot, nemhogy együtt:

Egynapos fesztivál Szegváron: két olimpia és egy bajnokság.
photo_camera Egynapos fesztivál Szegváron: két olimpia és egy bajnokság. Fotó: 444

A fesztiválról szerencsére a helyi lap is ír, és mint kiderül, az esemény szerényebb elnevezéssel is bír: községi falunap, a részletes program pedig így fest:

Figyelem!
photo_camera Figyelem! Fotó: Vásárhely24

A flyerből megtudhatjuk, hogy a plakát nem hazudott, valóban lesz kocsmai verekedés, ide amatőr és sportmúlttal rendelkező versenyzőket is várnak. A ninjaolimpia tulajdonképpen parasztolimpia lesz, azaz ügyességi verseny.

A piaolimpiát pedig szintén megrendezik, ahol az olimpiák történetében talán először megnyitották a kapukat a doppingszert használó nagyfogyasztók, az alkoholisták előtt is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.