Augusztus 19-én végre előnyben részesítik az alkoholistákat, de csak 19 órától és csak Szegváron

Az év egyik legjelentősebb szórakoztatóipari eseménye lesz Szegváron augusztus 19-én, ahol mind a három headliner önmagában megtöltene egy nagyszínpadot, nemhogy együtt:

Egynapos fesztivál Szegváron: két olimpia és egy bajnokság.Fotó: 444

A fesztiválról szerencsére a helyi lap is ír, és mint kiderül, az esemény szerényebb elnevezéssel is bír: községi falunap, a részletes program pedig így fest:

Figyelem!Fotó: Vásárhely24

A flyerből megtudhatjuk, hogy a plakát nem hazudott, valóban lesz kocsmai verekedés, ide amatőr és sportmúlttal rendelkező versenyzőket is várnak. A ninjaolimpia tulajdonképpen parasztolimpia lesz, azaz ügyességi verseny.

A piaolimpiát pedig szintén megrendezik, ahol az olimpiák történetében talán először megnyitották a kapukat a doppingszert használó nagyfogyasztók, az alkoholisták előtt is. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.