Augusztus 19-én végre előnyben részesítik az alkoholistákat, de csak 19 órától és csak Szegváron

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az év egyik legjelentősebb szórakoztatóipari eseménye lesz Szegváron augusztus 19-én, ahol mind a három headliner önmagában megtöltene egy nagyszínpadot, nemhogy együtt:

Egynapos fesztivál Szegváron: két olimpia és egy bajnokság.Fotó: 444

A fesztiválról szerencsére a helyi lap is ír, és mint kiderül, az esemény szerényebb elnevezéssel is bír: községi falunap, a részletes program pedig így fest:

Figyelem!Fotó: Vásárhely24

A flyerből megtudhatjuk, hogy a plakát nem hazudott, valóban lesz kocsmai verekedés, ide amatőr és sportmúlttal rendelkező versenyzőket is várnak. A ninjaolimpia tulajdonképpen parasztolimpia lesz, azaz ügyességi verseny.

A piaolimpiát pedig szintén megrendezik, ahol az olimpiák történetében talán először megnyitották a kapukat a doppingszert használó nagyfogyasztók, az alkoholisták előtt is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.