Öngyilkos tűzharcban halhatott meg az a két tinédzser, akik három embert öltek meg Kanadában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

A rendőrség szerint öngyilkos tűzpárbajban hallhatott meg az a két tinédzser, akiket három ember meggyilkolásával gyanúsítottak Kanadában. 

Kam McLeod és Bryer Schmegelsky holttestére múlt héten találtak rá Manitoba északi részén, a holttestek mellett fegyverek hevertek. A két fiatalember 18 és 19 évesek volt.

A rendőrség szerint már jó pár napja halottak lehettek az elkövetők, amikor rájuk találtak Gillem település közelében. A holttestek mellett talált fegyvereket azonosították a gyilkosságoknál is.

A két fiatal egy amerikai és egy ausztrál huszonéves párt gyilkolt meg július 15-én, majd egy kanadai professzort 19-én brit Columbiában. Egy ideig eltűntként keresték a tizenéveseket, akik Vancouver Islandről származtak és állítólag Yukonba indultak dolgozni. Később egyikük apja közölte, hogy fia öngyilkos küldetésen van. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.