Öngyilkos tűzharcban halhatott meg az a két tinédzser, akik három embert öltek meg Kanadában

Tbg
bűnügy
2019 augusztus 13., 05:07
comments 169

A rendőrség szerint öngyilkos tűzpárbajban hallhatott meg az a két tinédzser, akiket három ember meggyilkolásával gyanúsítottak Kanadában.

Kam McLeod és Bryer Schmegelsky holttestére múlt héten találtak rá Manitoba északi részén, a holttestek mellett fegyverek hevertek. A két fiatalember 18 és 19 évesek volt.

A rendőrség szerint már jó pár napja halottak lehettek az elkövetők, amikor rájuk találtak Gillem település közelében. A holttestek mellett talált fegyvereket azonosították a gyilkosságoknál is.

A két fiatal egy amerikai és egy ausztrál huszonéves párt gyilkolt meg július 15-én, majd egy kanadai professzort 19-én brit Columbiában. Egy ideig eltűntként keresték a tizenéveseket, akik Vancouver Islandről származtak és állítólag Yukonba indultak dolgozni. Később egyikük apja közölte, hogy fia öngyilkos küldetésen van. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.