Öngyilkos tűzharcban halhatott meg az a két tinédzser, akik három embert öltek meg Kanadában

A rendőrség szerint öngyilkos tűzpárbajban hallhatott meg az a két tinédzser, akiket három ember meggyilkolásával gyanúsítottak Kanadában. 

Kam McLeod és Bryer Schmegelsky holttestére múlt héten találtak rá Manitoba északi részén, a holttestek mellett fegyverek hevertek. A két fiatalember 18 és 19 évesek volt.

A rendőrség szerint már jó pár napja halottak lehettek az elkövetők, amikor rájuk találtak Gillem település közelében. A holttestek mellett talált fegyvereket azonosították a gyilkosságoknál is.

A két fiatal egy amerikai és egy ausztrál huszonéves párt gyilkolt meg július 15-én, majd egy kanadai professzort 19-én brit Columbiában. Egy ideig eltűntként keresték a tizenéveseket, akik Vancouver Islandről származtak és állítólag Yukonba indultak dolgozni. Később egyikük apja közölte, hogy fia öngyilkos küldetésen van. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.